sdílet
náhled receptu
tisknout
You must be logged in to bookmark
Log In / Sign Up
záložka
You must be logged in to rate
Log In / Sign Up
ohodnotit recept
parmezan-recept

Parmezánovo-špenátové dortíky

Ingredience

350 g čerstvého špenátu
½ šálku rýtu ricotta nebo nízkotučného tvarohového sýra
½ šálku nastrouhaného parmezánu
2 velké vejce
1 stroužek česneku
¼ lžičky mletého pepře
1 lžička soli

Instrukce

1
Předehřejte troubu na 180 stupňů.
2
Najemno rozmixujte špenát a nasypejte do střední misky. Pak přidejte ricottu (nebo tvaroh), parmazán, vejce, česnek, sůl a pepř a míchejte, dokud se ingredience nespojí.
3
Rozdělte směs do osmi košíčků a asi 20 minut pečte. Pak vytáhněte a nechte chvilku ztuhnout. Opatrně povolte kraje a vyklepněte košíčky. Pak je ještě ozdobte dalším parmezánem.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Magazín Zdravého koše
Close Cookmode