sdílet
náhled receptu
tisknout
You must be logged in to bookmark
Log In / Sign Up
záložka
You must be logged in to rate
Log In / Sign Up
ohodnotit recept
losos-recept

Losos se Salsou Verde

V létě nemáme na velké vyvařování ani myšlenky, ale zároveň si chceme pochutnat na něčem, co zaplní žaludek. Proto pro vás máme hned tři letní recepty, jejichž přípravou nestrávíte celý večer a zároveň si opravdu pochutnáte.

Ingredience

4 tlustší plátky lososa
2 avokáda nakrájená na kostičky
1 větší červená cibule
400 ml Salsa Verde
1 lžička koriandru
1 lžíce oleje
Mletý pepř
2 limety rozkrojené napůl

Instrukce

1
Smíchejte salsu, červenou cibuli, koriandr a avokádo a ponechte směs zatím bokem.
2
Předehřejte větší pánev na středně vysokou teplotu. Mezitím si očistěte lososa a posypte ho solí a pepřem.
3
Když je olej horký (ale ne vařící) položte na něj lososa kůží dolů a smažte asi 4-5 minut z každé strany.
4
Podávejte lososa s velkou lžící směsi avokádo Verde a půlkou limetky. Hotovo.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Magazín Zdravého koše
Close Cookmode