sdílet
náhled receptu
tisknout
You must be logged in to bookmark
Log In / Sign Up
záložka
You must be logged in to rate
Log In / Sign Up
ohodnotit recept
banan-zrmzlina-recept

Letní zmrzlé banány

Jak na to:

  • Pokryjte pečící plech pečícím papírem. Rozpulte banány a do každého vložte špejli nebo dřívko.
  • Ve vodní páře roztavte čokoládu a pomocí gumové štětky ji naneste na banány ze všech stran a posypte kokosem.
  • Položte banány na plech a strčte do mrazáku asi na dvě hodiny, pokud na ně máte chuť hned, ale lepší bude nechat je v mrazáku alespoň dva týdny.
  • Pokud chcete dobrotu skladovat déle, zabalte každý banán do potravinářské fólie.

Ingredience

4 velké zralé banány, oloupané a rozkrojené napůl
1 velká bezlepková čokoláda

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Magazín Zdravého koše
Close Cookmode